HANDELSBETINGELSER

GENERELT

VED ONLINEHANDEL HOS COMME CI COMME ÇA ER DU UNDERLAGT VORES HANDELSBETINGELSER. VI ANBEFALER DERFOR AT DU LÆSER DISSE BETINGELSER, INDEN DU HANDLER PÅ COMMECICOMMECA.DK. VI TAGER FORBEHOLD FOR PRIS-, TRYKFEJL OG UDSOLGTE VARER. EN ORDRE ER KUN BINDENDE, NÅR DEN ER GODKENDT AF SÆLGER MED EN ORDREBEKRÆFTELSE VIA MAIL.

LEVERING
VI SENDER PAKKER MED POST DANMARK 1 GANG UGENTLIGT, TYPISK OM LØRDAGEN. PAKKERNE ANKOMMER 1-3 HVERDAGE HER EFTER.

BEMÆRK DOG, AT DER I TILFÆLDE AF FORSINKELSER ELLER UNDER UDSALG KAN FOREKOMME LÆNGERE LEVERINGSTID. VI BESTRÆBER OS DOG PÅ AT INFORMERE DIG OM DETTE, HVIS DET SKULLE VÆRE TILFÆLDET. ER DINE VARER MOD FORVENTNING IKKE PÅ LAGER, VIL VI KONTAKTE DIG MED HENBLIK PÅ AT INFORMERE DIG OM LEVERINGSTIDEN. SKULLE DER OPSTÅ FORSINKELSER HOS POST DANMARK (FOR EKSEMPEL OMKRING JUL OG PÅSKE), KAN COMMECICOMMECA.DK IKKE DRAGES TIL ANSVAR.

COMME CI COMME ÇA ER IKKE ANSVARLIG FOR ET EVENTUELT TAB – HVERKEN DIREKTE ELLER INDIREKTE – SOM KØBER MÅTTE FÅ PÅ GRUND AF FORSINKEDE ELLER MANGLEDE LEVERANCE.

COMME CI COMME ÇA SENDER BESTILLINGER TIL ALLE LANDE HVORTIL POST DANMARK LEVERER. FORSENDELSESTIDEN AFHÆNGER AF DET ENKELTE LAND. FORSENDELSE TIL EUROPA TAGER TYPISK 3-5 HVERDAGE, MENS FORSENDELSE UDENFOR EUROPA TYPISK TAGER 4-7 HVERDAGE. VÆR OPMÆRKSOM PÅ GÆLDENDE REGLER VEDRØRENDE TOLD OG MOMS TIL IKKE-EU LANDE. SE MERE UNDER PUNKTET TOLD OG MOMS.

VED MODTAGELSE AF DIN PAKKE ER DET VIGTIGT, AT DU KONTROLLERER PAKKENS INDHOLD. ER PAKKEN OG/ELLER INDHOLDET BESKADIGET VED MODTAGELSE, SKAL DU MED DET SAMME, OG SENEST TO DAGE EFTER MODTAGELSEN, FEJLMELDE DETTE TIL POST DANMARK, SAMT RETURNERE VAREN TIL OS. COMME CI COMME ÇA ER IKKE ANSVARLIG FOR VARER, DER ER BESKADIGET UNDER TRANSPORTEN. VI GARANTERER DOG, AT VI ALTID PAKKER VARERNE IND MED OMTANKE, SÅ DER ER MINDST MULIG RISIKO FOR FRAGTSKADER.

 

LEVERINGS OMKOSTNINGER

VED KØB OVER 500 KR: FRI FRAGT

POST DANMARK, TIL DIN ADRESSE: 49 DKK

POST DANMARK, TIL POSTHUS/PAKKEBOKS: 39 DKK

FORSENDELSE TIL LANDE INDENFOR EU: 100 DKK UANSET ORDREBELØB

FORSENDELSE TIL LAND UDENFOR EU: 150 DKK UANSET ORDREBELØB

 

BETALING
BETALINGER FOR ORDRE LAGT PÅ COMMECICOMMECA.DK SKER VIA EN SIKKER FORBINDELSE DER VARETAGES AF EPAY OG NETS, EFTER AFTALE MED COMMECICOMMECA.DK. BELØBET BLIVER FØRST FRATRUKKET DIN KONTO, NÅR VARERNE AFSENDES FRA VORES LAGER.

PÅ COMMECICOMMECA.DK KAN DU BETALE MED:

  • DANKORT/VISA DANKORT
    • VISA/VISA ELEKTRON
    • MASTERCARD
    • MAESTRO

ALLE PRISER PÅ COMMECICOMMECA.DK ER ANGIVET I DKK OG EURO. DKK ER INKLUSIVE 25% MOMS, MEDMINDRE VAREN SKAL SENDES TIL ET IKKE-EU LAND. SE AFSNITTET NEDENFRO OM TOLD OG MOMS, FOR YDERLIGERE INFORMATION.

TOLD & MOMS
BESTILLER DU FRA ET EU-LAND BETALES DER DANSK MOMS, MEN INGEN TOLD EFTER REGLERNE OM VARERNES FRIE BEVÆGELIGHED. VARER, SOM SENDES FRA COMMECICOMMECA.DK KAN IKKE SENDES SOM EN GAVE TIL LANDE UDEN FOR EU, I ET FORSØG PÅ AT UNDDRAGE SIG LOKAL TOLD OG AFGIFTER. BESTILLER DU DERIMOD FRA ET LAND UDENFOR EU, KAN DER BLIVE PÅFØRT LOKALE SKATTER OG TOLD SOM VI IKKE KAN DRAGES TIL ANSVAR FOR, MEN TIL GENGÆLD FRATRÆKKES DANSK MOMS. HVIS DETTE ER TILFÆLDET VIL DU BLIVE KONTAKTET AF POST DANMARK. VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT DETTE KAN FORSINKE FORSENDELSEN EN DEL, DA VARERNE BLIVER HOLDT TILBAGE I TOLDEN. DET ER DERFRA DIT ANSVAR AT TAGE KONTAKT TIL POST DANMARK OG BETALE DE PÅFØRTE MEROMKOSTNINGER.

FORTRYDELSES- OG RETURRET
ALLE VARER ER OMFATTET AF LOVGIVNINGENS REGLER OM FORTRYDELSES- OG RETURRET PÅ NETTET. DU HAR DERFOR ALTID 14 DAGES RETUR OG FORTRYDELSESRET.

ØNSKER DU AT RETURNERE EN/FLERE VARER, UDFYLDES BLOT DEN VEDLAGTE RETURSEDDEL. HEREFTER INDPAKKES VARERNE FORSVARLIGT OG DISSE SENDES RETUR TIL NEDENSTÅENDE ADRESSE. NÅR VI HAR MODTAGET VAREN RETUR, OG GODKENDT RETURNERINGEN, VIL VI HURTIGST MULIGT TILBAGEFØRE KØBSBELØBET/VARENS VÆRDI TIL DIN KONTO. VI TILBAGEBETALER KUN TIL DET KREDITKORT, SOM VARERNE ER BLEVET KØBT MED. DET GØR VI UDELUKKENDE FOR AT UNDGÅ ULOVLIG BRUG AF STJÅLNE KREDITKORT.

FOR AT GØRE FORTRYDELSESRETTEN GÆLDENDE, SKAL DU UTVETYDIGT GIVE OS MEDDELELSE HEROM SENEST 14 DAGE EFTER MODTAGELSEN AF VAREN. DETTE GØRES VIA E-MAIL TIL INFO@COMMECICOMMECA.DK. FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DEN DAG, DU HAR MODTAGET VAREN.

SEND VAREN RETUR TIL:
COMME CI COMME CA
MØLLEVEJ 18A
6600 ASKOV, VEJEN

BEMÆRK: NÅR DU VIL BENYTTE DIN RETUR ELLER FORTRYDELSESRET, SKAL DU SELV BETALE RETURFORSENDELSEN, MEDMINDRE ANDET ER AFTALT. VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

REKLAMATIONER

ALLE VARER ER OMFATTET AF KØBELOVENS REGLER OM TO ÅRS REKLAMATIONSRET. REKLAMATIONSRETTEN BETYDER, AT DU SOM KUNDE KAN KLAGE OVER FEJL OG MANGLER VED VAREN, SOM ER OPSTÅET INDEN TO ÅR EFTER KØBET. DU SKAL KLAGE SÅ SNART FEJL ELLER MANGEL VED VAREN OPSTÅR. DETTE VIL BETYDE, AT DU ENTEN KAN FÅ VAREN REPARERET, OMBYTTET, FÅ PENGENE TILBAGEBETALT ELLER FÅ ET AFSLAG I PRISEN. DETTE AFHÆNGER AF DEN KONKRETE SITUATION.
DET ER ET KRAV, AT REKLAMATIONEN ER BERETTIGET, OG AT MANGLEN VED VAREN IKKE ER OPSTÅET SOM FØLGE AF FEJLAGTIG BRUG AF PRODUKTET, ELLER VED ANDEN SKADEVOLDENDE ADFÆRD. REKLAMATIONSRETTEN DÆKKER DERFOR IKKE, NÅR FEJL OPSTÅR PÅ GRUND AF FORKERT BRUG, MANGLENDE VEDLIGEHOLDELSE ELLER ALMINDELIGT SLID. VÆR DERFOR OPMÆRKSOM PÅ DETTE, INDEN DU REKLAMERER. VED REKLAMATION, FEJL OG MANGLER, KAN DU KONTAKTE OS VIA INFO@COMMECICOMMECA.DK. COMME CI COMME ÇA DÆKKER IKKE DE FRAGTOMKOSTNINGER DER MÅTTE VÆRE, I FORBINDELSE MED REKLAMATION.

REKLAMATIONER SENDES TIL:
COMME CI COMME CA
MØLLEVEJ 18A
6600 ASKOV, VEJEN

VED REKLAMATIONER BEDES DU OPLYSE HVAD PROBLEMET ER, GERNE SÅ DETALJERET SOM MULIGT. DU BEDES VEDLÆGGE DETTE PÅ SKRIFT SAMMEN MED VAREN ELLER E-MAILE DETTE PÅ FORHÅND TIL INFO@COMMECICOMMECA.DK. DET ER VIGTIGT AT VAREN TILBAGESENDES I FORSVARLIG EMBALLAGE, SAMT AT DU FÅR EN KVITTERING FOR AFSENDELSEN, SÅ DER IKKE KAN SÅS TVIVL OM AFSENDELSEN. BEMÆRK AT VI IKKE MODTAGER PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

FORBEHOLD FOR FARVEGENGIVELSE
DA DE FARVER DU SER I WEBSHOPPEN, AFHÆNGER AF OPLØSNINGEN PÅ DIN COMPUTERSKÆRM, KAN VI IKKE GARANTERE, AT DIN SKÆRM VISER DEN AKKURATE FARVE VAREN HAR VED LEVERING. VI BESTRÆBER OS DOG PÅ TYDELIGT OG KLART AT GENGIVE FARVEN.

PERSONLIGE OPLYSNINGER/SIKKERHED
FOR AT DU SOM KUNDE KAN INDGÅ EN HANDEL MED COMMECICOMMECA.DK, HAR VI BRUG FOR FØLGENDE OPLYSNINGER: NAVN, ADRESSE, TELEFONNUMMER OG E-MAIL ADRESSE. INDSAMLINGEN AF DISSE OPLYSNINGER ER NØDVENDIGE FOR, AT VI KAN LEVERE VARER TIL DIG. OPLYSNINGER AFGIVET TIL COMMECICOMMECA.DK VIDEREGIVES ELLER SÆLGES PÅ INGEN MÅDE VIDERE TIL TREDJEMAND, OG VI REGISTRERER INGEN PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER. COMME CI COMME ÇA FØLGER SAMTLIGE RETNINGSLINER OG LOVE DER ER PÅKRÆVET AF FORBRUGERSTYRELSEN.

COPYRIGHT:
ALT INDHOLD PÅ WWW.COMMECICOMMECA.DK SÅSOM GRAFIK, LOGOER, IKONER, BILLEDER MM. TILHØRER COMME CI COMME ÇA. KOPIERING ELLER ANDEN BRUG AF WEBSITETS INDHOLD, ER KUN TILLADT MED TILLADELSE FRA COMME CI COMME ÇA.

BESTSELLERS LIGE NU 

Her er et udpluk af de mest populære varer i webshoppen

Kontakt

COMME CI COMME ÇA APS

Møllevej 18a, Askov
DK - 6600 Vejen

+45 42787402
info@commecicommeca.dk

CVR: 39250454

Hvad kan jeg gøre for dig?

13 + 12 =

0
Kurv